YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI

9.6.2017

Tarih: 10 Temmuz-02 Ağustos 2017

Başvuru: ADYÜ-TÖMER (Başvurular 07 Temmuz tarihi mesai bitimine kadar alınacaktır.)

Merkezi Derslikler A-B Blok Kat:4

Ücret: 450 TL(KDV dahil), Üniversitemiz öğrenci ve personellerine %25 indirim uygulanacaktır.(Üniversitemiz mezun öğrencileri indirime tabi tutulmamaktadır.)

Kursa Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Arapça Öğretmenliği ve Türk dili ve Edebiyatı öğretmenliği 3. ve son sınıf  öğrencileri ya da mezunlarıyla bu alanlarda lisansüstü eğitim yapanlar ile Fen-Edebiyat ya da İnsani Bilimler Fakültelerinin Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri, Türk Halk Bilimi, İngiliz Dili Edebiyatı gibi dil bölümlerinin 3. ve son sınıf öğrencileri ya da mezunlarıyla bu alanlarda lisansüstü eğitim yapanlar katılabilirler.

Başvuru için gerekli evraklar:

- Sertifika kayıt formu (197.ADYU-FRM-197-Kurs_Sertifika_Seminer_Kayit_Formu)

- Banka dekontu

- Nüfus kimlik fotokopisi

- Öğrenci belgesi/kimliği veya diploma fotokopisi

Dahili tel:2986