YABANCILARA TÜRKÇE ÖĞRETİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (EĞİTİCİNİN EĞİTİMİ) KAYITLARI BAŞLAMIŞTIR.

5.2.2018

Merkezimiz tarafından Eğiticinin Eğitimi sertifika programı düzenlenecektir.

Tarih: 26 Şubat 2018

Başvuru: ADYÜ-TÖMER (Başvurular 23 Şubat 2018 tarihi mesai bitimine kadar alınacaktır.)

Merkezi Derslikler A-B Blok Kat:4

Ücret: 400 TL(KDV dahil), Üniversitemiz öğrenci ve personellerine %25 indirim uygulanacaktır.(Üniversitemiz mezun öğrencileri indirime tabi tutulmamaktadır.)

Kursa Eğitim Fakültesi Türkçe öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Arapça Öğretmenliği ve Türk dili ve Edebiyatı öğretmenliği 3. ve son sınıf  öğrencileri ya da mezunlarıyla bu alanlarda lisansüstü eğitim yapanlar ile Fen-Edebiyat ya da İnsani Bilimler Fakültelerinin Türk Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri, Türk Halk Bilimi, İngiliz Dili Edebiyatı gibi dil bölümlerinin 3. ve son sınıf öğrencileri ya da mezunlarıyla bu alanlarda lisansüstü eğitim yapanlar katılabilecek.

Başvuru için Üniversitemiz öğrenciseniz öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi, eğitim programı kayıt formu (Adyü-tömer ana sayfasında dokümanlar linkinden bulabilirsiniz.) ve banka dekontu yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

Banka Bilgileri:

Adıyaman Üniversitesi Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü

Adıyaman Halk Bankası Şubesi

TR 50000 1200 918 10000 5000107 Nolu hesap

Açıklama kısmına başvuracağınız programın ismi yazılmalıdır.

Not : Kursiyerlerin Banka Dekontunda Mutlaka Ad Soyad ve T.C. Kimlik Numarası ibaresini eklemeleri gerekmektedir.